Ua hoʻopuka ke Komisina ʻEulopa i ka mana hope loa o ka Single-use Plastics (SUP) Directive, kahi e pāpā ai i nā plastics degradable oxidatively, e hoʻomaka ana i Iulai 3, 2021

Ma 31 Mei 2021, ua hoʻopuka ke Komisina ʻEulopa i ka mana hope o Single-Use Plastics (SUP) Directive, e pāpā ana i nā plastic degradable oxidized a pau, me ka hopena mai 3 Iulai 2021. ʻO ia hoʻi, ua pāpā ʻia ka Directive i nā huahana plastik oxidized āpau, inā paha lākou. hoʻohana hoʻokahi a ʻaʻole ʻole, a mālama like i nā plastic oxidized biodegradable a me non-biodegradable.

Wahi a SUP Directive, ua manaʻo ʻia nā plastic biodegradable/bio-based plastics.I kēia manawa, ʻaʻohe kūlana ʻenehana i ʻae ʻia e hōʻoia i ka biodegradable pono i kahi huahana plastik i loko o ke kai moana i ka manawa pōkole a me ka ʻole o ka pōʻino i ke kaiapuni.No ka mālama ʻana i ke kaiapuni, "degradable" ka mea e pono ai ka hoʻokō maoli.ʻO ka palaki manuahi, recyclable a me ka ʻōmaʻomaʻo ʻōmaʻomaʻo he ʻano hiki ʻole ke pale ʻia no nā ʻoihana like ʻole i ka wā e hiki mai ana.

ʻO ka Far East & GeoTegrity pūʻulu i kālele wale aku i ka hana ʻana i ka lawelawe meaʻai hoʻopau ʻia a me nā huahana meaʻai mai ka makahiki 1992. Hoʻokō nā huahana i ka BPI, OK Compost, FDA a me SGS maʻamau, a hiki ke hoʻohaʻahaʻa loa ʻia i loko o ka mea kanu organik ma hope o ka hoʻohana ʻana. olakino.Ma ke ʻano he paionia mea hana hoʻopihapiha meaʻai hoʻomau, ua loaʻa iā mākou ma mua o 20 mau makahiki i ka hoʻolaha ʻana i nā mākeke like ʻole ma nā ʻāina ʻeono.ʻO kā mākou misionari e lilo i mea hoʻolaha i ke ola olakino a hana i kahi ʻoihana pono no ka honua ʻōmaʻomaʻo.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-19-2021